Skip to content

Gratis prøveperiode – ”TRY & BUY”

Vi ved at vores stangtennis er et kvalitetsprodukt som tåler at blive brugt, og som holder til at få ”tæsk” – igen og igen. Men vi er også klar over at det næsten lyder for godt til at være sandt, og derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode på en række af vores produkter. På den måde kan du og din virksomhed teste, føle og blive overbevist om at vi taler sandt, når vi påstår, at vi producerer verdens mest holdbare stangtennis – made in Denmark.

Brug rabatkoden TRY&BUY på betalingssiden

Vi har samlet vores aktuelle ”TRY & BUY” produkter på denne side. Husk at du ikke binder dig til et køb, så sørg for at fokusere på produktet i stedet for alt andet! Find det produkt du ønsker at få tilsendt på prøve og gennemfør bestillingen som et almindeligt online-køb.

På betalingssiden angiver du ganske enkelt rabatkoden: TRY&BUY

Sådan, glæd dig – for nu modtager du en pakke med verdens bedste stangtennisudstyr på prøve. Se betingelserne for “Try & Buy” nederst på siden. Ring gerne hvis du har spørgsmål til vores unikke Try & Buy tilbud.

Bemærk venligst at vores Try & Buy kan benyttes af alle virksomheder med et gyldigt CVR-nummer og forsendelsen kræver at modtageradressen er beliggenheden af din virksomhed.

Der er kun to ting du forpligter dig til

1. Du skal inden for 10 dage efter bestilling af TRY & BUY pakken have set på det fremsendte udstyr. Ønsker du at beholde de fremsendte varer behøver du ikke gøre mere – vi konverterer automatisk din bestilling fra TRY til BUY på 11. dagen og fremsender din faktura pr. mail.

2. Hvis du ønsker at returnere varen skal du meddele dette senest 10 dage efter bestilling af TRY & BUY pakken. Dette kan KUN gøres Online ved køb af nedenstående returlabel. Denne returlabel betales online af dig og koster 96,- kr. eksklusiv moms. Betaling foretages via Mobil Pay eller kreditkort. Den købte returlabel sendes til dig på mail, udskrives af dig på en almindelig printer og påsættes returfragten. Den købte returlabel kan kun anvendes inden for 48 timer og pakken skal derfor være afleveret i nærmeste GLS pakke shop inden for 48 timer ellers skal der købes en ny retur-label. Du er selvfølgelig også velkommen til at aflevere pakken på vores salgskontor og Showroom her: DANpadel ApS / Schmidt Deluxe ApS, Industrivej 16 b, 6840 Oksbøl. Ring gerne på +45 7022 6030 for nærmere aftale. Alle returvarer SKAL emballeres i original emballage og returneres dermed på samme måde som modtaget.