Skip to content

Hvilken Revolution 360 er du til?

Revolution360 er en professionel Training base & et stangtennis sæt i hidtil uset robust kvalitet og design. Tekniske finesser og en unik holdbarhed gør, at udstyret kan anvendes i mange år, både inde og ude, mobilt eller stationært. Revolution360 anvendes til professionel træning eller som solidt, holdbart og sundt ”fun-redskab” til hele familien. Vælg mellem 2 forskellige topsystemer.

Mobile Training base med unik fod med hjul

Revolution360 Training base 1 & 2 i unik fod med hjul, produceret i høj kvalitet i rustfrit og syrefast stål. På trods af den høje vægt, 30-32 kg, sikrer kvalitetshjulene, i kombination med et godt balancepunkt, nem og sikker kørsel. Hjulene smitter ikke af på sportsgulve og er derfor meget velegnede til brug out- og in-door.

Mobile Training base med smart og handy fod

Revolution360 Training base 1 & 2 i smart og handy fod, som står solidt ved hjælp af to sandsække, der hver fyldes med 20 kg sand. Sandet er ikke inkluderet. Foden flyttes med lethed; skub de to sandsække til side, flyt foden og læg sækkene tilbage oven på foden igen – så simpelt er det! Velegnet til brug out- og in-door.

Mobile Training base i egen parasolfod

Revolution360 Training base 1 & 2 monteres i din egen parasolfod.
Det anbefales at egen parasolfod minimum vejer 30 kg og den skal have et indvendigt hul på min. Ø55 mm i diameter.

Stationær base fast monteret nedstøbt i jorden

Revolution360 Training base 1 & 2 leveres med overlængde som graves ned og støbes permanent fast, kun ca. 40 cm i jorden. Der medfølger tung sort gummiflise som holder ukrudt og græs væk fra basen og samtidig sikrer nem vedligehold af for eksempel plænen. Der medfølger et stolpevaterpas, som sikrer en flot installation. Til nedstøbning anvendes ca. 25 kg stolpebeton, som nemt tilkøbes separat i eget lokalt byggemarked.

Stationær base som er aftagelig ved hjælp af nedstøbt jordbøsning

Nedstøbningsbøsning graves ned og støbes fast, kun ca. 40 cm i jorden. Der medfølger tung sort gummiflise som holder ukrudt og græs væk fra basen og samtidig sikrer nem vedligehold af for eksempel plænen. Der medfølger stolpevaterpas, som sikrer en flot installation. Til nedstøbning anvendes ca. 25 kg stolpebeton, som nemt tilkøbes separat i eget lokalt byggemarked.

Tilbehør til Revolution 360

Revolution 360 Traning Base 1 og 2 inkluderer som standard meget tilbehør, men du kan altid tilkøbe ekstra bolde, ketcher og meget mere.

Verdens mest holdbare bold med snor

Vores tennisbolde er af ekstremt høj kvalitet. På alle bolde er der monteret en ca. 160 cm lang high-tech kevlar-forstærket snor. Sammenføjning mellem bold og snor modstår ekstreme belastninger ved slag og træk. Selv er vi overbevist om at have udviklet verdens mest holdbare sammenføjning mellem bold og snor!

17″ ketcher

Passer perfect til vores udstyr. Samme ketcher følger med i de komplette sæt der sælges her på siden.

Specialbold i sele

Kan monteres på alle baser og egner sig til spil UDEN ketcher. Bolden spilles med hånden og spillet giver vores udstyr en ekstra dimension. Anvendes af alle aldre men er specielt populært hos de mindste og seniorer. Anvendes meget af handicappede brugere til træning af blandt andet motorik.

Gavekort der hitter

Her har du mulighed for at give noget, der er unikt! Et gavekort til SchmidtDeluxe.dk er den helt perfekte gave at give, hvis du gerne vil forkæle den heldige modtager med frit valg til det perfekte og sunde “fund-redskab” til individuelt brug eller til hele familien.

Spred glæde og sund bevægelse

Et gavekort til SchmidDeluxe.dk er den helt perfekte gave at give, hvis du vil forkæle den heldige modtager med et solidt, holdbart og sundt ”fun-redskab” til hele familien eller individuelt brug.

Angiv om vi straks skal sende et elektronisk gavekort til modtageren eller om du foretrækker at e-mailen og dermed gavekortet først afsendes fra os på en bestemt dato.

Du kan valgfrit sende besked på maksimalt 500 tegn og din personlige hilsen fremgår i den mail der sendes til den heldige modtager af gavekortet.